Hi! Ik ben Kirsten,

SONY DSC

Als klein meisje kan ik me herinneren dat ik al met mensen wilde werken. Ik ben een oude ziel, geboren met het vermogen van helder zien en helder weten. Ik voel liefde voor mensen. Mensen voelen voor mij heel natuurlijk, in alles dat ze zijn en mee nemen. Ik kan altijd het licht in mensen zien, afstemmen op wat niet gezegd wordt. Ik kan aankijken en erbij blijven, ook al is er nog zoveel schaduw. Dat is mijn bron geweest om mij met mensen te verbinden.

En zo is mijn loopbaan begonnen. Ik heb sociaal pedagogisch werk gedaan, ben medisch maatschappelijk werker geworden en heb een haptotherapie opleiding gedaan. Dat is 12 jaren opleiding in werken met mensen en inmiddels 15 + jaren ervaring in hulpverlenen.

Totdat hulpverlenen niet zo goed meer voelde.  Met hulpverlenen impliceer je dat je iemand wat leert. Dat jij het als hulpverlener weet en degene die bij jou komt niet. Er zit een ongelijkheid in en soms zelfs een afhankelijkheid. IN mijn mensbeeld is iedereen gelijkwaardig en authentiek. In spiritueel opzicht wil ik niemand de ruimte ontnemen om haar eigen plaats in te nemen met alles dat is. In haptotherapie doe je samen, ben je samen aan het onderzoeken.

Ik werk vanuit de energetische geneeskunde, daar waar lichaam, ziel en geest samen komen. Daar waar het zelf helend vermogen van de mens te vinden is. Alles is energie. Iedereen voelt energie, niet iedereen weet wat zij voelt. Energie beweegt door een intentie. Ik werk met intenties. Ik wil mensen aanreiken dat zij het leven kunnen creëren dat zij willen. Dat zij de scheppingskracht hebben om dat te doen.

In de diepte van mijn ziel is een lichtje. Een lichtje van bewustzijn. Vol liefde en vrij.   Een lichtje van essentie. Een lichtje van waarheid. Zij die weet. Ik raak het lichtje aan in jou, dat ook jij iemand mag inspireren haar lichtje van de ziel te voelen.

In de praktijk geef ik naast individuele haptotherapie, ook meditatietrainingen, bewustzijnsgroei, healing en lichtwerk, transformatiegroepen, rituelen cirkels.

In liefde,

 ©2024 Kirstendob.nl Alle rechten voorberhouden.   Privacyverklaring  |   Algemene Voorwaarden

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?