Kirsten

Kirsten is hoogsensitief en heeft vanaf jonge leeftijd heldervoelend- en helderwetendheid ontwikkeld.  Hierdoor heeft ze de gave mensen te zien vanuit wie ze echt zijn. Kirsten dringt door tot de kern. Kijkt door maskers heen, kan meevoelen en vanuit zachtheid de vinger op de kwetsbare plek leggen.

Sinds 2005 werkt zij als medisch maatschappelijk werker. Wanneer er sprake is van ziekte kan iemand de waarde van het leven, liefde en gezondheid voelen . Ziekte brengt je heel direct terug naar jezelf.

In 2008 is zij gaan mediteren en heeft verschillende retraites gevolgd. In 2009 is ze in aanraking gekomen met Reiki. Dit heeft haar spirituele ontwikkeling en haar zelfontwikkeling in een stroomversnelling gebracht. In 2013 heeft Kirsten haar derde graad behaald en is zij Reiki Master geworden, waardoor zij zelf cursisten mag inwijden.

In 2015 is zij afgestudeerd als Haptotherapeut en heeft zij de deuren van haar eigen praktijk geopend. Vooral de verschillende invalshoeken van waaruit aan zelfontwikkeling gewerkt kan worden in haar praktijk, spreekt haar erg aan. Zij zegt hierover; ” Ieder mens wil contact maken met zichzelf, zichzelf kennen, voelen, begrijpen, de zin van het leven ervaren. De weg ernaartoe is voor iedereen anders”.

In 2015 heeft zij gevoeld dat zij vrouwengroepen mocht gaan doen. Dit doet zij in de vorm van een vrouwencirkel. Verder geeft zij retraites en themadagen voor vrouwen, om de vrouwelijke energie en het vrouwelijke bewustzijn op aarde meer te manifesteren en ontwikkelen.

 

DSC09202

 

© 2016 Dô-B-Essence. Alle rechten voorbehouden.